Vesta Woonmode

Voor ieder huis een eigen geschikt interieur. Dat is wat wij willen bereiken in onze woonwinkel in Groningen. Wij zijn Vesta Woonmode.

De woonwinkel voor Groningen en omstreken Haren, Eelde, Roden en Assen is gevestigd aan de Peizerweg 74 in het Woonforum. Grote merken (Luxaflex, Marmoleum en Kobe) tegen scherpe prijzen. Onze vakmensen zijn altijd op zoek naar de juiste combinatie van stijlen en materialen. Kom gerust eens langs in onze woonwinkel in Groningen en laat je verbazen door wat mogelijk is.

Mocht je liever hebben dat er iemand bij je thuis komt en ideeën geeft? Ook dat is mogelijk bij Vesta Woonmode. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het online formulier invullen. Onze adviseurs geven je vervolgens een uur gratis interieuradvies in Groningen of omringende plaatsen.

Heb je vragen over de (her)inrichting van je woning? Hoe verwijder ik eenvoudig behang of waar laat ik mijn oude meubels? Onze medewerkers staan voor jou klaar in onze woonwinkel in Groningen of stel je vraag direct online.

Milieu vriendelijke merken

Steeds meer meubelleveranciers verduurzamen. Er worden lokale materialen gebruikt, zonnepanelen op daken aangebracht, milieuvriendelijke lak en coatings gebruikt en gezocht naar nieuwe schonere productiemethoden….

Aan de wand

De muur is je grootste vrije canvas in huis. Heel zichtbaar en dus bepalend voor je interieur. Naast een mooie kleur verf is er…

Over de grens

Tribal traveling Etnische, oosterse, tropische en grafische patronen blijven populair. In de ”werelds wonen” -trend van 2019 zien we veel kussens, plaids, vloerkleden en…