WOON! magazine editie 9 | Creatief met kleur

De term ‘Geef kleur aan je leven’ gaat heel goed op bij het neerzetten van een fijne sfeer in huis! Steeds vaker zien we dat mensen bepaalde kleurcombinaties maken om een ruimte gezellig, knus, spannend of zelfs energiek aan te laten voelen. En dit kan op allerlei verschillende manieren. Door bijvoorbeeld een wand in een bepaalde kleur te verven of te behangen, door te werken met kleurrijke accessoires of door een aantal felgekleurde meubels in het interieur neer te zetten.

Deze editie van WOON! staat ook bomvol kleur. Van vrolijke en opvallende behangetjes tot rustige, neutrale kleuren in de badkamer die de ruimte meteen een luxe wellness gevoel meegeven. Zo kozen Paulien en Jakob bewust voor een vrolijk bloemetjesbehang waar ze de rest van hun interieur op aanpasten en koos Marcel Schlaman voor een rustige badkamer met veel natuurtinten. Zelf vinden we het leuk om te zien dat mensen tegenwoordig ook veel meer durven te experimenteren. Dat ze durven te kiezen voor een bankstel in een felle kleur of juist voor een houten eettafel met daaromheen rode, gele en blauwe stoelen.

Wist je dat je zelfs met wit een ruimte heel spannend kunt maken? Wit komt ook in allerlei variaties voorbij. Door één wand een hele andere wit tint te geven, wordt het geheel meteen ook weer heel erg anders. Kleur is dus heel bepalend voor het interieur. Het kan een ruimte warmer en persoonlijker maken. En waar de één kiest voor een uitgebreid en gedurfd kleurenpallet, kiest de ander liever voor een aantal bijzondere eyecatchers. In het Woonforum denken we graag met je mee. Onze deskundige adviseurs staan altijd voor je klaar om eens met je mee te denken!

Namens het gehele Woonforum wensen we je heel veel wooninspiratie en leesplezier met ons nieuwe magazine.