Aan de wand

De muur is je grootste vrije canvas in huis. Heel zichtbaar en dus bepalend voor je interieur. Naast een mooie kleur verf is er zoveel meer te kiezen voor de wand.

Behang

De nieuwe behang trends bestaan veel uit natuurlijke prints. Bloemen, dieren, water en lucht, en dan in wandgrote afbeeldingen of panels of cirkels.

Wandkleden

Je kunt natuurlijk een collage aan de muur maken van allerlei kleine lijsten, maar soms is de oplossing voor een kale muur heel makkelijk. Met een groot wandkleed ben je in één keer klaar en heb je direct een persoonlijk statement in je interieur.

Functionele, gepersonaliseerde wandpanelen

Je kunt ook kiezen voor een persoonlijk wandpaneel. Bij ieder vierkant kies je zelf de kleur, het materiaal en de functie. Zo integreer je een klok, een foto van je huisdier of je gezin, plaats voor lieve briefjes met mooie teksten en handige haakjes en plankjes voor sleutels, zonnebrillen en andere dingen die je altijd kwijt raakt. Je kunt er zelfs een usb aansluiting in krijg of verlichting. Zo creëer je dus een persoonlijke en handige wand voor bijvoorbeeld de keuken, werkplek of natuurlijk de woonkamer. Maar denk ook eens aan een bijzonder hoofdbord achter je bed. Je kunt ook kussentjes kiezen op je stylepads waardoor je hem zelfs als rugleuning kan gebruiken voor bijvoorbeeld een bankje aan de eettafel.

Prints

Moderne of abstracte prints is dé trend voor posters. Van kleurrijk tot ton-sur-ton. Ook ‘line art’ en ‘paper art’ zijn populair.

Ben je nu geïnspireerd geraakt? Klik dan hier voor het overzicht van alle winkels in het woonforum en kom langs!

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 15