Laat je verrassen in het Woonforum

In het Woonforum vind je alles wat je zoekt voor in en om het huis. Een ongekend aanbod in kleuren, vormen en sfeer en meer dan dat.
Je geniet van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers of een overheerlijke lunch in ons stijlvolle Café Lent. Kinderen kunnen lekker spelen in het indoor speelparadijs Monkey Town, terwijl jij lekker aan het rondneuzen bent en wooninspiratie opdoet in de vele topcollecties die de meubelzaken rond het gezellige atrium je aanbieden.

Meubelen, accessoires, keukens, vloerbedekking, laminaat, beeld en geluid, haarden, badkamers, bedden, kasten, kunst en in iedere woonstijl. Dus of je nu houdt van de Scandinavische woonstijl, industrieel, modern of natuurlijk wonen, in het Woonforum zit je goed! Voor woningzoekenden zit er zelfs een makelaar in het pand! De stap naar ultiem woongenot in je gloednieuwe huis is hierdoor zo gemaakt!

Je kunt natuurlijk zelf ideeën opdoen maar ook een interieuradvies krijgen van onze interieurarchitecten en stylisten van Studio Woonforum. Zij adviseren je bij een kleine interieur make-over, maar kunnen je ook aan de hand nemen wanneer het om een kantoor- of winkelpand gaat of het traject van een nieuwbouwwoning.

Een dagje Vesta Woonforum is een dag met volop wooninspiratie, professioneel interieuradvies en vermaak voor jong en oud. Alles om heerlijk te wonen, overzichtelijk en makkelijk bereikbaar op één unieke locatie in Groningen aan de Peizerweg. Dit samen met het zorgeloos en gratis parkeren, maakt een dagje in het Woonforum tot een compleet dagje uit.

En ohja! We hebben zelfs een eigen Woonmagazine! Een glossy vol inspiratie, tips, trend en binnenkijkers bij onze klanten! Vraag ernaar bij je bezoek aan één van de woonwinkels in het Woonforum.