TOP 10: Transformerende meubelen

Comfortabel wonen met modulair design

We maken ons huis steeds slimmer met smart home oplossingen of complete home automation. Een innovatief lichtplan, slimme thermostaat, speaker assistent of multiroom audio systeem. Alles is te bedienen met je smartphone of tablet met een snelle swipe of druk op de knop. De toekomst is nu! Toch zijn er veel meer slimmigheden voor je interieur te vinden. Je leest ze in onze top 10.

1. Een keuken met een lift

Als tafel, bar of werkblad; het kookeiland K7 van TEAM 7 past zich aan je werkhoogte aan. Met een druk op de knop kan het blad traploos en nagenoeg geruisloos in hoogte versteld worden. Zo kookt iedereen op z’n eigen niveau.

2. Functionele salontafel

Salontafel Lift van TEAM 7 is gemakkelijk in hoogte te verstellen. Zo kan je hem bijvoorbeeld gebruiken als extra stuk voor bij de eettafel, maar kan hij je ook van allerlei behoeften voorzien in de woonkamer. Daarnaast ontwikkelt TEAM 7 innovatieve oplossingen voor je (thuis)kantoor.

3. Actief zitten & ultieme loungen

Een zithoek moet aan veel eisen voldoen. Je hoeft geen bank én relaxfauteuil én ligstoel meer aan te schaffen, er zijn banken die in al deze behoeften voorzien. Moeiteloos transformeren deze banken van actieve zitbank naar ultieme hangbank en weer terug.

4. Één bijzettafel, twee hoogtes

De Sidekick van TEAM 7 gebruik je zowel rechtop als op z’n kant. Verkrijgbaar bij Valhal.

5. De onzichtbare televisie

Dat grote zwarte vlak van je tv kan heel beeldbepalend zijn in je interieur. Ook daar zijn fantastische oplossingen voor. Met de Samsung Ambient Mode transformeer je het beeld van de tv naar de look van je muur, zodat hij nauwelijks nog opvalt. En met Samsung the Frame maak je van je tv een schilderij. Er zijn diverse lijsten om uit te kiezen en uit de digitale bibliotheek selecteer je een mooi kunstwerk of poster.

6. Schuif maar aan

Meubelen die je met een handomdraai verlengd. De uitschuifbare eettafel is ideaal in een kleine ruimte of wanneer je regelmatig gasten ontvangt. De uitschuifsystemen worden steeds eenvoudiger waardoor je in een handomdraai je kleine tafel transformeert naar een grote.

7. Ultiem genieten voor logees

Blijven je gasten vaak slapen, dan is een slaapbank handig. De slaapbanken van tegenwoordig doen niet onder voor het comfort en design van een gewone bank. Ontdek de collectie van Innovation Living. Thuis bij Vesta.

8. Een meesterlijke bedbodem

Over transformerende meubelen gesproken. Met deze viermotorige bedbodem van Tempur stel je de hoofd-, voet-, schouder- en rugzone apart in met een draadloze afstandsbediening. De flexibele schotels bewegen met je lichaam mee en kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid. Optioneel kun je ook nog kiezen voor een massage-unit.

9. De kracht van zonlicht onder de douche

Maak van je douche een mini gezondheids- en wellnesscentrum met de Sunshower. Infrarood straling vermindert vele klachten en zorgt voor een goede bloedcirculatie. Het uv-licht is goed voor je energieniveau en de aanmaak van vitamine D.

10. Peaky Blinders met pit!

Met PowerView™ Motorisation van Luxaflex® creëer je gepersonaliseerde scènes voor je raamdecoratie. Een revolutionair systeem dat het licht en privacy in de ruimte transformeert naar de gewenste sfeer wanneer jij wilt, zonder iets te doen.

Tags from the story
,

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 16