Vesta

Vesta – Woonwinkel boordevol interieur inspiratie
Al meer dan 85 jaar kun je bij Vesta terecht voor de complete inrichting van je woning. Van stoffering tot het inrichten van jouw huis en zelfs voor de aankleding, het afstylen met de mooiste woonaccessoires kun je bij ons terecht.

Woonstijl afdelingen
We werken bij Vesta met verschillende afdelingen. Hierdoor houden we rekening met iedere woonstijl en hebben we de beste selectie meubelen voor jou uitgezocht. Om je nog meer wooninspiratie te geven is de winkel ingedeeld in stijlkamers. En om het plaatje helemaal compleet te maken kun je met jouw favoriete woonstijl terecht op jouw eigen afdeling. We hebben maar liefst zes verschillende afdelingen:

4X STOER – Begane grond
Woonaccessoireshop – Begane grond
Design – 1e verdieping
Stijl 7 – 2e verdieping
Woningtextiel – 2e verdieping
Slapen – 2e verdieping

Hou je van een stoere woonstijl? Bezoek dan 4X STOER. Voor de echte designmeubelen van topmerken ga je naar afdeling Design. Bij Stijl 7 zijn er ruim zeven verschillende woonstijlen op één afdeling.

Weet je niet precies welke woonstijl er bij je past of combineer je liever woonstijlen? We helpen je graag bij het vinden van de passende meubelen. Onze adviseurs weten precies wat er in de winkel staat en wat er allemaal mogelijk is per meubelstuk. Zij gaan daarom ook graag samen met jouw je zoektocht naar jouw droominterieur aan.

Interieuradvies
Wil je graag advies bij het inrichten van je woning? Geen probleem, daar zijn we voor! Onze interieuradviseurs helpen je graag tijdens je bezoek aan de winkel. Met interieuradviseurs, kleurenspecialisten en binnenhuisarchitecten in huis brengen we jouw stijl graag samen met jouw woonwensen voor je (nieuwe) woning. Maak online vast een afspraak, neem je plattegronden en foto’s mee en laat je verrassen door het advies van onze interieuradviseurs.

Wandel gerust rond door onze woonwinkel, doe ideeën op en neem een lekker bakje koffie (thee of fris) in onze koffiebar. Blader daar ons WOON magazine ook eens door, deze mag je ook meenemen naar huis zodat je hem daar nog een rustig door kan doorbladeren. Kun je niet genoeg wooninspiratie krijgen? Lees onze woonblogs op vesta.nl en schrijf jij je in voor onze nieuwsbrief dan ben je de eerste die de laatste nieuwtjes, acties en inspiratie ontvangt.

Vesta – Woonforum
Peizerweg 74
9727 AK Groningen

Binnen naar buiten

De tuin of het balkon verdient net zoveel aandacht als je interieur. En gelukkig zijn er tegenwoordig prachtige collecties om buiten met net zoveel…

Milieu vriendelijke merken

Steeds meer meubelleveranciers verduurzamen. Er worden lokale materialen gebruikt, zonnepanelen op daken aangebracht, milieuvriendelijke lak en coatings gebruikt en gezocht naar nieuwe schonere productiemethoden….