Binnen naar buiten

De tuin of het balkon verdient net zoveel aandacht als je interieur. En gelukkig zijn er tegenwoordig prachtige collecties om buiten met net zoveel kwaliteit, stijl en comfort te leven als binnen. Van meubelen tot verlichting en van trendy merken tot designtoppers. Duurzame items, stapelbaar of met losse kussens om makkelijk op te bergen. Verleng je woonkamer en maak van jouw tuin of balkon een fijne leefruimte.

Trendy en vrolijk

de outdoor collectie van Zuiver en HKliving bestaat uit handige stapelbare stoelen, bistrotafeltjes, buitenkarpetten en parasols. De collectie van Fatboy zorgt weer voor een hoop praktische vrolijkheid.

Eenvoud en kracht

De palissade van HAY. Een onverwoestbare collectie tuinmeubelen in gepoedercoat of warm gegalvaniseerd staal. Symmetrisch en geometrisch, strak en stijlvol. De kleuren en vormen zorgen er voor dat de meubelen moeiteloos in zowel een stedelijke als landelijk omgeving passen.

Must have

De Synergy van Kooduu. Een wijnkoeler, design lamp en bluetooth speaker in één! De collectie van Kooduu bevat verschillende stijlvolle lampen en (led) kaarsenhouders. Zowel binnen als buiten zorgen ze voor sfeer en je favoriete muziek binnen handbereik. Een andere manier om je tuin in de ‘spotlight’ te zetten, is met een iconische designlamp. Denk aan de Twiggy Grid van Foscarini. Deze lamp heeft een maximale hoogte van wel 280 centimeter.

Stijlvol design

Designmerken Label, Jess Design en Bert Plantagie introduceerden in 2021 een stijlvolle outdoor collectie. Hiermee kun je buiten met net zoveel kwaliteit en luxe genieten als binnen. Label vertaalde de populaire Hidde en Gigi fauteuil naar een outdoor variant. De kussens zijn uitneembaar. Mocht de fauteuil toch een keer een buitje meepakken dan is hij ook snel weer droog door de speciale outdoor-stof die waterdoorlatend is. Datzelfde geldt ook voor de collectie van Jess Design en Bert Plantagie.

De artikelen van deze blog zijn te koop bij de outdoor afdeling van Vesta en Ottevangers.

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 16