Ottevangers Lichtdesign

Bij Ottevangers Lichtdesign vindt u een grote gevarieerde en verrassende collectie designverlichting. Naast befaamde designmerken als Artemide, Foscarini, Catellani&Smith. Flos en Ingo Maurer kunt u hier terecht voor exclusieve merken als Baltensweiler, Occhio, Bruck en NYTA.
Maar goede verlichting is meer dan een mooie lamp, de lichtadviseurs van Ottevangers helpen u met een weloverwogen lichtplan. Dat houdt niet op met het uitzoeken van een mooi armatuur, maar advies ook over de lichtkleur, sfeer en de energiezuinigheid van de oplossing. Of dat nou bij verhuizing, renovatie, verbouwing of een complete nieuwbouw is.
Nieuw is de Occhio Studio, samen met onze lichtadviseurs creeërt u in deze Occhio Studio de meest ultieme beleving voor uw interieur. Advies op maat met de nieuwste en mooiste armaturen van het topmerk Occhio zoals de Lui, Lei, Sento, io, Piu en de nieuwe icoon Mito.

Designlabel Moooi

Het Nederlandse designlabel Moooi heeft wereldwijd veel faam vergaard. Marcel Wanders en Casper Vissers staan aan de wieg van dit roemruchte merk waarvan experts…

Organische vormen

De natuur is de grootste inspiratiebron voor toepassing van organische vormen in het interieur. Het gebruik van natuurlijke ronde vormen kennen we al heel lang,…