Verlichting binnen & buiten

In het voorjaar en zomer hebben we minder en minder lang lampen aan in huis. Nu is de tijd om vooral buiten de verlichting gezellig en sfeervol te maken. Heb je geen stroomvoorziening in de tuin of het balkon dan is een makkelijk mee te nemen en oplaadbare lamp een uitkomst. Ook voor binnen zijn er weer een aantal hele leuke lampjes toegevoegd aan de collecties van het Woonforum.

De Flos tafellamp Bellhop is verkrijgbaar in vier kleuren en heeft vier dimstanden. De lamp kun je opladen met een USB kabel en brandt volledig opgeladen tot wel 24 uur.

Transloetje van Fatboy is een indoorproduct, maar kan bij droog weer ook buiten worden gebruikt. Transloetje  heeft 3 lichtsterktes en brandt volledig opgeladen tot wel 20 uur. Het lampje is op zich al een blikvanger, maar ze begint pas écht te schitteren met een Metallicappie op. Deze makkelijk te verwisselen lampenkapjes zijn verkrijgbaar in glanzend goud, zilver en koper.

Nog zo’n handig oplaadbaar lampje van Fatboy, Bolleke. Deze LED bollamp hang je overal op dankzij de handige lus.

Ook dit modieuze lampje van Tobias Grau, Salt & Pepper, neem je moeiteloos overal mee naar toe. Door aanraking van de bovenkant dim je de lamp. In gedimde stand gaat deze lamp tot wel 100 uur mee!

De Tobias Grau Parrot is je beste vriend in huis. Door zijn slanke en lichte ontwerp zet je hem overal neer waar jij op dat moment wat extra licht wenst.

Lampen met gekleurd of getint glas blijven populair. En ook lampen waarbij het peertje zichtbaar is.

De Aluvia lamp van Umage is multi-inzetbaar. Als je hem omdraait kun je hem gebruiken als een hanglamp.

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 16