Stijl7

Stijl 7 is één van de nieuwste aanwinsten in het Vesta Woonforum Groningen. De naam geeft al aan dat deze shop straks 7 verschillende trendy woonstijlen zal vertegenwoordigen, waaronder: Scandinavisch, Etnic chique, City chique, Down to earth en Basic.

We omschrijven 3 van de eerste stijlen die er nu te vinden zijn:

In een Scandinavisch interieur wordt veel gebruik gemaakt van de kleuren beige, grijs, wit en andere zachte kleuren. Houten details zijn een echte musthave en je vindt er vaak wat groen in de vorm van planten of bloemen. Een beetje warmte voeg je toe met zachte kussens en dierenhuidjes. Een grafisch printje in zachte pasteltinten past hier ook prima.

De City Chic stijl is geïnspireerd op de stijl en inrichting van penthouses in grote steden zoals New York. De stijl is klassiek met veel glanzende meubels. Dierenprints en grafische patronen afgewisseld met rustige kleuren en zachte stoffen zijn de basis voor een City Chic interieur.

Een Basic interieur is een interieur dat veel rust uitstraalt, maar zeker niet saai is. Met materialen als naturel hout, natuursteen en linnen in matte vergrijsde kleuren creëer je een ingetogen sfeer. Vormen zijn straks, recht en rustig. Ook in deze woonstijl doen groene planten het goed.

De collectie heeft alles voor je interieur, van vloerkleden tot meubelen en van accessoires tot verlichting. Met merken als HAY, Coming Lifestyle, Stapelgoed en it’s about RoMi zal iedere interieur junkie hier helemaal blij van worden. Voel jij je helemaal aangesproken door één van deze woonstijlen dan moet je zeker eens langs bij stijl 7 op de 2e etage bij Vesta.

Stijl 7
Peizerweg 74
9727AK Groningen
T: 050 230 50 40

Aan de wand

De muur is je grootste vrije canvas in huis. Heel zichtbaar en dus bepalend voor je interieur. Naast een mooie kleur verf is er…

Over de grens

Tribal traveling Etnische, oosterse, tropische en grafische patronen blijven populair. In de ”werelds wonen” -trend van 2019 zien we veel kussens, plaids, vloerkleden en…