Water & Vuur

Inspiratie voor je (nieuwe) badkamer begint bij Water & Vuur in het Woonforum van Groningen. Je badkamer is een plek om volledig tot rust te komen. Heerlijk ontspannen en genieten van uw badkamer met de juiste sfeer. Maak kennis met diverse sfeergroepen en badkameropstellingen. De showroom van Water & Vuur is opgedeeld in vier categorieën: klassiek, sfeervol, modern en design. Met deze vier verschillende sfeergroepen helpen wij je graag om de juiste sfeer in je gewenste badkamer te creëren.

Specialist in badkamers, haarden, sauna’s & vloeren
Liever een volledige spa beleving? Ook dan kan je uitstekend terecht bij Water & Vuur. Dit is het juiste adres voor haarden, vloeren en sauna’s. In onze haardenshowroom zijn diverse haarden van A-merken te bewonderen. Heerlijk warm, brandend en sfeervol. Kortom: er is volop inspiratie te vinden onze de badkamer- en haardenshowroom. Water en Vuur onder één dak.

Wat je van ons kan verwachten?
Korte communicatielijnen
Duidelijke aansprakelijkheid
Garantie van 5 jaar op de geleverde producten
Het installatiewerk bij dezelfde onderneming.
Een duidelijke prijsafspraak

Organische vormen

De natuur is de grootste inspiratiebron voor toepassing van organische vormen in het interieur. Het gebruik van natuurlijke ronde vormen kennen we al heel lang,…