Een feestje in de badkamer

In 2013 trokken Truus en Willem in deze woning uit 1988. Sinds dat bouwjaar was er helemaal niets meer aan het huis gedaan en dat was goed te zien. Vooral de vreselijke, witte badkamer was Truus een doorn in het oog. Toen het echtpaar besloot om deze te gaan renoveren, wilden ze het wel meteen goed doen. Via de buren kwamen ze terecht bij Water & Vuur. Verkoopadviseur John maakte een stappenplan voor ze, dat eigenlijk meteen klopte. “Er hoefde maar heel weinig aangepast te worden om het perfect te maken.”

Klik op de foto’s voor vergrote afbeeldingen

“We hadden al een idee van wat we graag wilden toen we bij Water & Vuur kwamen. Een soort hotelstijl en dan uitgewerkt in groen en hout. John begreep onze wensen en tekende een nieuwe badkamer die heel dicht bij ons ideaalbeeld kwam. Er hoefde maar heel weinig aangepast te worden.”

Het begin van de badkamerrenovatie viel samen met de lockdown in Nederland. Hierdoor duurde de verbouwing langer dan gepland, maar het leverde Truus geen extra stress op. “Ik vond het wel even spannend, maar ze hebben het zo goed opgelost. Als ik weer iets zou laten doen in huis, dan ga ik zeker weer terug naar Water & Vuur!”

“Het is nu elke dag echt een feestje om de badkamer binnen te komen. Wij maken lange dagen op het werk en hier kunnen we ontspannen. We zijn zo blij met het bad en de stoomcabine. Eigenlijk klopt gewoon alles.”

Voor meer informatie klik hier!

Of bekijk de website van Water & Vuur!

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 16