Valhal

Valhal – De natuurlijkste zaak
Meubelen van Valhal zijn mooi om te zien, buitengewoon praktisch en heel duurzaam. Bedoeld voor mensen die van PUUR houden. Die bewust en verantwoord willen leven met respect voor zichzelf en hun omgeving.

Alle meubelen van Valhal zijn op ecologische wijze gemaakt van natuurlijke materialen. Met een scherp oog voor detail en aandacht voor ergonomie in uw werk en vrije tijd en uw slaap.
Eigenlijk heel vanzelfsprekend als je evenveel van mensen als van meubels houdt. Valhal de natuurlijkste zaak van de wereld.

Meubels van Valhal moet u zien en voelen. Ja, misschien zelfs wel ruiken. In onze vestiging in het Vesta Woonforum beleeft u alle aspecten van onze uitgebreide collectie. Van complete woonkamerinterieurs tot woonaccessoires en van slaapkamers tot eethoeken.

Kom zelf proefzitten of liggen en ervaar echt verschil in kwaliteit. Schuif aan bij ons aan tafel voor een kopje koffie en verbaas u over alle woonideeën om u heen. Wij vertellen u graag meer over de subtiele details van onze Valhal meubelen.

Milieu vriendelijke merken

Steeds meer meubelleveranciers verduurzamen. Er worden lokale materialen gebruikt, zonnepanelen op daken aangebracht, milieuvriendelijke lak en coatings gebruikt en gezocht naar nieuwe schonere productiemethoden….