Visgraatvloeren – van klassiek naar trendy!

In het verleden kende men de visgraatvloer als een chique basis, meestal in een klassiek interieur, afgewerkt met band en bies. Tegenwoordig is de visgraat in te zetten in vele woonstijlen, bijvoorbeeld als stoere basis voor een industrieel interieur. Een rustieke visgraat sluit, met veel nuances in kleur en noesten voor een doorleefd uiterlijk, goed aan bij beton en staal. Maar daar houdt het niet op! Visgraat is ook heel goed te combineren met een moderne of landelijke woonstijl. Geen wonder dus dat visgraatvloeren de trend zijn!

PVC vloer kopen? Ontdek de collecties van Naturo Vloeren & Vesta Woontextiel in het Woonforum Groningen

Geschaafde vloeren voor een doorleefde look

Om in te springen op een van de grootste vloerentrends van dit moment introduceert Douwes Dekker een  unieke nieuwe collectie: Galant visgraatlaminaat. Met deze eyecatcher haal je de look van parket in huis en geef je je interieur gegarandeerd stijl en klasse.

PVC vloer kopen? Ontdek de collecties van Naturo Vloeren & Vesta Woontextiel in het Woonforum Groningen

Rustiek eiken en uniek door de grootte van de delen van 18 x 90 cm, dat is reuzenvisgraat van Hollandsche vloeren®!  De Texel en de Vlieland behoorden al tot het Hollandsche Vloerenassortiment. Om meer keuze aan te bieden zijn de Aruba en de Bonaire toegevoegd . Beide vloeren zijn geschaafd waardoor ze een doorleefde, vintage look hebben.

Een vloer is altijd bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Een belangrijk keuzemoment. Vaak is het lastig om een voorstelling te maken hoe het totale plaatje eruit zal zien. Specialisten van Naturo Vloeren laten je kennis maken met het breed assortiment aan laminaat, parket, beton, kurk,- en PVC vloeren. Laat je inspireren in onze showroom, ontdek de mogelijkheden en bekijk de vloeren alvorens het maken van uw keuze.

Meer weten? Maak een afspraak of kom langs bij Naturo Vloeren in het Woonforum.