Naturo Vloeren

De basis van uw interieur is de vloer.
De vloer bepaald voor een groot deel de sfeer in uw woning.
De vloer maakt voor een lange tijd deel uit van uw interieur.

Laat u daarom goed voorlichten. Voordat u tot de koop van een vloer overgaat, doet u er verstandig aan met een specialist te praten over uw wensen met betrekking tot Kleur, uitstraling, materiaal en onderhoud.

Daarom gaat u naar Naturo Vloeren!

Naturo Vloeren is sinds 1983 dé vloerenspecialist uit Groningen. Zij hebben een uitgebreid aanbod in kurk, hout, laminaat, parket en PVC vloeren. Naturo Vloeren onderscheidt zich van andere zaken door uitstekende service en de kwaliteit van hun producten. Sinds kort is Naturo Vloeren ook aanbieder van Forbo betondesignvloeren voor een stoere industriële look.

Naast de verkoop van vloeren helpt Naturo Vloeren ook graag mee bij het leggen en het onderhouden van uw vloer. Met meer dan 35 jaar ervaring weten ze bij Naturo Vloeren precies wat uw vloer nodig heeft en hoe deze in optimale staat kan blijven. Door te werken met kwaliteitsmerken zoals Aquamarijn, Floor service en Rubio Monocoat zorgen ze bij Naturo Vloeren er voor dat uw vloer er altijd op zijn best uitziet.
Heeft u advies nodig bij het uitkiezen van een gepaste vloer voor uw woning dan helpen de adviseurs van Naturo Vloeren u natuurlijk graag verder. In onze showroom kunt u in alle rust de verschillende soorten vloeren bekijken en vrijblijvend advies krijgen voor een mooie vloer voor uw woning.

Milieu vriendelijke merken

Steeds meer meubelleveranciers verduurzamen. Er worden lokale materialen gebruikt, zonnepanelen op daken aangebracht, milieuvriendelijke lak en coatings gebruikt en gezocht naar nieuwe schonere productiemethoden….

Over de vloer

PVC, laminaat, kurk of toch maar hout? Vloeren zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Maar wat is precies het verschil? We zetten het…