Lentestyling voor een sfeervol Pasen

Ontdek de voorjaarscollectie van RofraHome in het Woonforum Groningen

Ah yes! De lente is aangebroken en we hebben al mogen genieten van een zonnige start. Verse groene bladeren aan de bomen, felgekleurde bloemen en een steeds blauwere lucht. Het voorjaar staat symbool voor bloei en nieuw leven. Zowel in de natuur als in huis. Hoog tijd om je interieur een opfrisser te geven met de collectie van Rofra Home. Onze stylisten geven alvast wat interieuradvies voor de aankomende Paasdagen.

Ontdek de voorjaarscollectie van RofraHome in het Woonforum Groningen

Een heerlijk lang weekend vrij samen met het hele gezin. Dat mag best gevierd worden toch?  Traditiegetrouw staat de eetkamer vaak centraal tijdens Pasen om samen te genieten van een heerlijk paasontbijt. Bijvoorbeeld aan een riante en klassiek gedekte paastafel met stijlvolle vazen, een schaal vol fruit of een compleet nieuw servies. Want met al die verrukkelijke lekkernijen heb je veel ruimte nodig.

DIY-paasdecoraties

Over tradities gesproken! Met Pasen zetten we maar al te graag een vers bloemenboeket op tafel. Ook het versieren van paastakken wint aan populariteit. Een leuke DIY-activiteit om je interieur een natuurlijk en persoonlijk tintje te geven. Daag jezelf uit, laat je creativiteit er op los en maak er een feestelijk geheel van. Maar vergeet niet om je paasdecoraties af te stemmen op je interieur en woonaccessoires.

Laat je inspireren door onze interieuradviseurs en creëer een eigenzinnig interieur op basis van woontrends uit de Rofra Home voorjaarscollectie. Visualiseer van te voren alvast welke woonstijl bij jou persoonlijke wensen past. Kies je voor minimalistisch met lichte tinten en natuurlijke elementen? Of gaat je voorkeur uit naar opvallende kleuren met gewaagde combinaties in vorm, materiaal en styling.

Ontdek de voorjaarscollectie van RofraHome in het Woonforum Groningen

Wissel af met woonaccessoires

Zelfs de kleinste veranderingen kunnen al een frisse lentelook geven aan je interieur. Wissel regelmatig af met sierkussens en plaids op je bank of fauteuil. Want bij de bloeiende lente horen gewaagde kleuren en prints met opvallende details. Bloemenprints, stippen, sierdiamanten, sierknopen of een duo-stoffering met meerdere kleuren. Maak je woonruimte vervolgens extra gezellig met sfeervolle woonaccessoires. Kaarsen in een kandelaar, prachtige windlichten of een decoratief dienblad vol verrassende woonitems.

Uiteraard kun je deze trendy accessoires in het gehele lente- en zomerseizoen toepassen. En soms zijn er sfeervolle oplossingen voor deze twee buitenseizoenen dichterbij dan je denkt. Want wat te denken van prachtige planten en bloemen uit eigen tuin, het park of van de bloemist? Haal de kleurrijke buitenwereld naar binnen toe en geef je favoriete flora een mooie plek in je interieur. Zo creëer je een prachtig stukje lente in je eigen huis.

Rofra Home wenst je alvast fijne paasdagen!