Welke Douwes Dekker vloer past het beste bij jou?

Ontdek de Douwes Dekker vloerencollectie bij Naturo Vloeren Groningen.

De keuze van een vloer is altijd persoonlijk. Wat zijn je eigen wensen en wat is jouw smaak. Daarom bieden ze bij Naturo Vloeren Groningen met de collectie van Douwes Dekker laminaat- en PVC een grote diversiteit aan vloeren. Of je nu houdt van pittig of rustig, van een
druk patroon of kalm lijnenspel, het vloerenmerk Douwes Dekker biedt het allemaal.

PVC-VLOEREN

Maak kennis met de collectie PVC-vloeren van Douwes Dekker! Stuk voor stuk mooie decoren met een natuurlijke uitstraling, waarbij je naast diverse houtdecoren ook kunt kiezen uit steendecoren met betonlook. PVC-vloeren zijn de wereld aan het veroveren en dat is niet zomaar: PVC-vloeren zijn met hun sterkte, vochtbestendige, onderhoudsarme kwaliteiten en goede looks een echte aanwinst in jouw interieur. Bovendien zijn er verschillende trendy patronen beschikbaar zoals de tegel, visgraat of Hongaarse punt.
Zo kan je hetzelfde decor door het gehele hele huis leggen, maar in verschillende patronen. Kies bijvoorbeeld voor één van onze favorieten; de Riante plank Boterkoek voor op de slaapkamer en een Brede Visgraat Boterkoek in je woonkamer. Het is maar net waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

100% WATERBESTENDIG LAMINAAT

Douwes Dekker heeft acht nieuwe vloeren geïntroduceerd. Deze laminaatplanken zijn geproduceerd met een nieuwe techniek waardoor het patroon in de vloer doorloopt op de vellinggroef. Het beeld oogt dus ontzettend authentiek maar belangrijker nog: hierdoor is de vloer 100% waterbestendig! De zijkanten van de plank zijn met een waterafstotende coating beschermd en sluiten zó strak aan dat water er niet in door kan dringen. Ondertussen is Douwes Dekker niet vergeten dat een vloer ook sfeer brengt in jouw woning. Hij geeft je daarom de keuze uit diverse smaakvolle en natuurgetrouwe decoren in warme of vergrijsde kleuren.

Tussen de vloeren van Douwes Dekker zit ongetwijfeld een vloer van jouw dromen! Zie je een bepaald decor wel zitten maar twijfel je over een patroon? Of kom je er niet uit qua kleur? Bij Naturo Vloeren Groningen staan ze graag voor je klaar om jou van een passend advies te voorzien.