Binnenkijken in een voormalige basisschool

Kom binnenkijken in deze voormalige basisschool in Noord Groningen.

De huidige eigenaren wonen nu een jaar in deze voormalige kleine basisschool. De vorige eigenaar heeft het grondig laten verbouwen en alles speelt zich af op de begane grond. Dankzij de prachtige, grote tuin en de ruimte in en om het huis is het hierdoor een levensloopbestendig droomhuis voor hen.

GROOT AANBOD

Om hun nieuwe paleisje in te richten, besloot het stel bij Vesta te kijken. “We kwamen hier wel eens vaker, maar wisten zelf niet zo goed waar te beginnen. Er is zoveel aanbod! We zijn dus gericht op zoek gegaan naar een adviseur en zo raakten we in gesprek met Bram.”

LICHT EN RUIMTE

De twee hadden een paar specifieke wensen waar Bram ze zeer goed mee heeft geholpen. “Onze woonkamer is heel groot en heeft ramen die van de vloer tot aan het plafond lopen. Hierdoor hebben we dus veel licht en ruimte en we wilden de tuin echt laten aansluiten hierop. Bram adviseerde om een deel van onze oude meubels te vervangen door nieuwe, die hier echt veel beter passen. De meubels die wij op zijn advies hebben aangeschaft, hebben binnen en buiten samengebracht. Daar zijn we heel blij mee!”

ALLES PAST BIJ ELKAAR

Met zoveel groen om de woning heen is het natuurlijk belangrijk om hier optimaal op in te spelen. “Met Bram hebben we een nieuwe bank uitgezocht waar we heel blij mee zijn. Vanaf die bank hebben we een geweldig uitzicht op het weiland en de tuin, net alsof je buiten zit. Ook de grote eikenhouten eettafel is echt een pronkstuk voor ons. Daar zitten we heel graag. Alles past nu heel mooi bij elkaar.”

Ook interieuradvies?

Wil je ook hulp bij het inrichten, restylen of verbouwen van je woning? De adviseurs van het Woonforum helpen je graag!
Stel je hier je interieurvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 16