MULTITASKERS

Mooie en multifunctionele items die het dagelijks leven net wat luxer, comfortabeler en makkelijker maken.
Ontdek onze multitaskers.

1. Frisse bips 

Als je houdt van extra comfort dan is een luxe toilet iets voor jou. Denk aan een toilet met douchewc, geurzuivering en een warmeluchtföhn. Je kan zelfs kiezen voor een verwarmde zitting, automatische bediening van de deksel of verschillende kleuren verlichting.
Toiletten vind je bij Water & Vuur en Brugman Keukens en Badkamers.

2. Zomer Musthave 

Een designlamp, wijnkoeler en speaker in één. De Synergy van Kooduu heeft het allemaal. De must have voor de zomer in de tuin, maar ook een echte eyecatcher voor binnen.
Je vindt deze en meer van dit soort artikelen bij Vesta in de accessoireshop.

3. Perfecte werkhouding 

De diagonale hefkolom van bureau Pisa van TEAM7 is zowel een designkenmerk als een innovatief stukje techniek. Het bureaublad kan hiermee elektrisch worden versteld op elke hoogte van 67 – 115 cm, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo kun je dus zowel staand als zittend in de perfecte houding werken.
Het pure massieve hout zorgt dat het bureau past in het moderne kantoor en een natuurlijke woonomgeving.
Bureau Pisa vind je bij Valhal.

 

4. Verleng je eettafel

TEAM7 heeft meer van dit soort handige en innovatieve meubelen. Wat dacht je van deze salontafel die je in hoogte kan verstellen. Ideaal als je een keer op de bank eet of met de laptop zit. En krijg je meer gasten dan aan je eettafel passen, dan fungeert hij eenvoudig als verlengstuk.
Verkrijgbaar bij Valhal.

 

5. De kraan die alles kan

Met een Quooker keukenkraan zet je super snel een glas koude limonade en thee op tafel. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om gefilterd en bruisend water uit je kokend water kraan te tappen.
Meer advies over deze kranen krijg je bij Brugman Keukens en Badkamers en Nieuwenhuis Keukens.

 

6.  Licht voor warmte en weerstand 

Verdubbel je vitamine D en verbeter je bloedcirculatie met de Sunshower. Het infrarood en UV-licht zorgen voor een diepe warmte, ultieme ontspanning en een licht zomerse tint op je huid.
Meer weten? Kom langs bij Water & Vuur.

7. Onverwachte logees

Een studentenkamer, kleine woning of studeerkamer die ook als logeerkamer dient. De slaapbank is dan natuurlijk het ideale meubelstuk. De slaapbanken van tegenwoordig hebben een prima slaap- en zitcomfort.
Slaapbanken vind je bij Studio Nacht en Trendhopper.

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 16