Riverdale in de schijnwerpers

Riverdale badkamercollectie bij BadkamerXXL

Vandaag zetten we een van onze favoriete merken, Riverdale, even in de schijnwerpers. De slogan van Riverdale is ‘fashionable living’ – kort maar krachtig, en oh zo waar. Want: wat maken ze daar mooie producten!

Het verhaal van Riverdale

Riverdale is een Nederlands merk dat in 2006 op de markt werd geïntroduceerd door Sophie ten Bos en haar man, Patrick de Kleijn. Vanaf dat moment groeide het merk langzaam maar zeker uit tot één van de meest bekende namen in de woonbranche. Riverdale is inmiddels verkrijgbaar door heel Europa en zelfs daarbuiten. In 2013 verhuisde Riverdale naar een nieuw hoofdkantoor in Nootdorp, waar het bedrijf de ruimte heeft om de hele wereld te veroveren.

Mode voor je huis

Riverdale beschouwt zichzelf als ‘mode voor je huis’, en volgt dan ook de modecyclus: drie keer per jaar wordt er een nieuwe collectie met woonaccessoires uitgebracht. Elke nieuwe collectie vormt een geheel eigen draai aan de nieuwste trends op woongebied. Naast deze roulerende collecties heeft Riverdale ook een basiscollectie met grotere artikelen, zoals badmeubels, die langere tijd onderdeel uitmaken van de collectie.

Riverdale in de badkamer

Riverdale maakt artikelen voor elke woonstijl en elke ruimte in huis, maar wij zien natuurlijk vooral hun prachtige badkamerproducten langs komen. Van badmeubels en spiegels tot kaarsjes en tissuedozen – je kunt werkelijk je hele badkamer van top tot teen inrichten met Riverdale. En aangezien ze bij Riverdale feilloos gevoel hebben voor style, krijg je dan zoiets:

Of zoiets:

Benieuwd of de producten van Riverdale er in het echt net zo mooi uitzien? Loop gerust even binnen in de BadkamerXXL showroom in het Vesta Woonforum, want daar kun je het Hopkins model uit de eerste twee foto’s live bewonderen. Alle andere badmeubels uit de huidige collectie van Riverdale zijn verkrijgbaar via de website van BadkamerXXL.

meer over BadkamerXXL lees je hier