Rofra | Home: Werelds genieten op de Sacramento sofa

Realiseer je woonwensen samen met de stylisten van Rofra | Home. Zij zorgen ervoor dat het interieur aansluit op jouw persoonlijke levensstijl. Of van het hele gezin natuurlijk. Rofra | Home geeft altijd een passend interieuradvies. Bijvoorbeeld bij het uitzoeken van de perfecte eethoek, woondecoratie of het creëren van meer opbergruimte met een stijlvolle cabinet. En dat is meer dan simpelweg alleen iets uitkiezen in de showroom. Want de collectie van Rofra | Home biedt vele mogelijkheden en stijlen waar u naar hartenlust combinaties mee maakt.

Neem bijvoorbeeld een van de prachtige sofa’s uit het assortiment van Rofra | Home. Dit is de Sacramento sofa. Een bank die er zeer uitnodigend uitziet om er heerlijk in neer te ploffen bij thuiskomst. Dankzij de diepe zitting kom je helemaal tot rust na een lange dag werken. Neem plaats, ontspan en ervaar de hoge mate van comfort. Zo beleef je ontspannen momenten voor jezelf of met het hele gezin.

De zitkussens van de Sacramento bank zijn gevuld met koudschuim en voelen heerlijk zacht aan. Ook de beukenhouten romp is van hoge kwaliteit en bovendien op duurzame wijze gefabriceerd. Naast de afgebeelde uitvoering met ribstof bekleding kun je kiezen uit verschillende stoffen en leersoorten.