Wonen in ‘De Nieuwe Stijl van Leek’

Driving home….naar uw nieuwe woning in Leek!

Wonen om te leven, leven om te wonen…dát is het wonen in de De Nieuwe Stijl van Leek. Aan de zuidkant van Leek gaat de wijk Oostindië uitbreiden met De Hoven. In dit nieuwbouwproject ontwikkelt VanWonen een beperkte serie van zes prachtige vrijstaande woningen en tien ruime twee-onder-een kap woningen.

Kenmerkend voor wonen in De Nieuwe Stijl van Leek is de zeer gevarieerde bouwstijl. De kavels zijn stuk-voor-stuk ruim, hebben een riante tuin en naast de garage ook twee parkeerplaatsen. Ruimte, rust, groen en water, wat wilt u nog meer? En dat binnen 15 minuten rijden van centrum Groningen!

Alle woningen worden gebouwd onder architectuur en met hoogwaardige afwerking. En natuurlijk zijn ze klaar voor de toekomst: gasloos en standaard met zonnepanelen. De woningen zijn extra breed, waardoor de royale living en keuken verschillende indelingsvarianten bieden. Naast de badkamer (met bad) en Villeroy & Boch sanitair, wordt de woning inclusief keuken geleverd, mét kookeiland. Samen met de specialisten van Wijnand Keukens te Leek ontwerpt u de keuken van uw dromen, zodat de keuken úw keuken wordt. En wilt u ook advies bij de inrichting of het lichtplan? Dan staan de specialisten van Vesta graag voor u klaar!

Wilt u meer weten over deze super complete woningen? Kijk dan op www.denieuwestijlvanleek.nl of maak een afspraak met Thuis Nieuwbouwmakelaars, op de 2e verdieping van Vesta Woonforum (www.uw-thuis.nl).