BEKIJK NU DE MODELWONING VAN PARKHOVEN IN MEERSTAD

Zie jij jezelf ook al lekker genieten op je veranda?
Dat kan… in Parkhoven!

Op één van de mooiste plekjes van de wijk Groenewei in Meerstad realiseert Heijmans Woningbouw 36 woningen. Alle woningen grenzen rechtstreeks aan de groene hoven of liggen aan één van de dorpse straatjes die uitkomen op het groene hart van Groenewei. De meeste woningen hebben een veranda aan de voorzijde van de woning. De ideale plek om te ontmoeten en te relaxen.

In het Vesta Woonforum is een modelwoning gemaakt van één van de woningtypes die Parkhoven heeft: type Chillingham.

Kom sfeerproeven en bezoek de modelwoning bij Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 te Groningen. De modelwoning vind je op de 2e etage.

Iedere woensdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur kun je de modelwoning bewonderen en je laten informeren door de makelaar. Kom gerust een kop koffie drinken en ervaar hoe deze ruime woning voelt.

Woningtype Chillingham is een stoere tweelaagse woning met een breedte van 6 meter. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en een kavelgrootte van 175 tot 275 m2 met twee eigen parkeerplekken.

De woning heeft de mogelijkheid voor een uitbouw van 1200 of 2400 mm op de begane grond. Door de wanden aan de achterzijde in- of uit te klappen ervaar je wat een uitbouw met je ruimte doet. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Met de optie van een opbouw op de 1e verdieping creëer je een extra werk- of hobbyruimte met dakterras.

De Chillingham is te koop vanaf € 435.000,00 v.o.n.

Naast het inloopmoment op de woensdagmiddag is de modelwoning ook te bewonderen van maandag t/m zaterdag op de openingstijden van Vesta Woonforum.

 Wil je meer informatie over Parkhoven of over onze modelwoning, neem dan gerust contact op met één van onze makelaars.

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 16