Binnenkijken: Stijlvolle nieuwbouwwoning van Jan en Eva

Net buiten het centrum van Groningen staat de prachtige hoekwoning waar Jan, Evan en poes Snuf sinds een jaar wonen. De woning is volledig ingericht in hun eigen stijl, mét een beetje hulp van interieuradviseurs John en Mascha. “Sommige dingen zouden we zelf nooit uitgekozen hebben, maar nu zijn we er ontzettend blij mee!”, vertellen Jan en Eva enthousiast.

Ruime woonkeuken

Een nieuwe woning betekent een nieuw interieur. “Omdat deze woning een stuk groter is dan onze vorige woning, kwamen we erachter dat we veel nieuwe dingen nodig hadden. Dus gingen we op zoek naar ideeën voor het interieur. Al snel zagen we bij Vesta een bank die we heel mooi vonden. Daarna hebben we alle ideeën, stofjes, stalen en kleuren bij elkaar gelegd en overlegd met de interieuradviseurs. We vonden het ontzettend prettig dat we hier hulp bij kregen én alles in één winkel konden vinden”

Voordat Jan en Eva deze woning kochten, woonden ze al 19 jaar met veel plezier aan de overkant van de straat. “Toen we zagen dat hier nieuwbouwwoningen werden gebouwd, besloten we toch even te kijken”, vertellen ze lachend. De hoekwoning met vier woonlagen viel direct in de smaak en dus verhuisde het stel na de oplevering naar hun nieuwe paleisje.

Natuur en design

Jan en Eva omschrijven hun woonstijl als natuurlijk, Scandinavisch en design. “Maar dan wel op een manier dat het warm aanvoelt”, vertelt Jan. “Een witte, kille woning zou niets voor ons zijn. We houden van design en aansprekende meubels, maar niet té heftig. Zo zijn we erg blij met de design eetkamerstoelen van Artifort. Ze zitten heel fijn én ogen plezierig.”

Hoewel Jan en Eva goed voor ogen hadden hoe het interieur van hun nieuwe huis eruit moest komen te zien, hebben de interieuradviseurs flink geholpen. “We zijn heel vaak bij Vesta geweest”, lacht Eva. “Ik had bijvoorbeeld een bepaald soort gordijnen in gedachten, en toen ik dat tegen John vertelde kwam hij direct met een staal aan. Ook de visgraatvloer was een idee van hem, daar hadden we zelf nooit aan gedacht.”

Favoriet

Nu het helemaal klaar is, zijn Jan en Eva volop aan het genieten van hun nieuwe woning. Hun favoriete plekje is de woonkeuken. “De tafel staat naast het raam, waardoor je lekker naar buiten kunt kijken.” Eva vult aan: “En mijn favoriete meubel is absoluut de grote hoekbank!”

 

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 16