Woonmaand | Groen Weekend: 5 & 6 oktober

Woonmaand in het Woonforum

Oktober is woonmaand en daarom staat deze maand bol van de wooninspiratie, acties en leuke activiteiten in het Woonforum Groningen. We trappen af met een ‘Groen’ weekend op 5 en 6 oktober.

Planten mogen niet ontbreken in een mooi interieur en daarom staat het atrium dit weekend bol van de groene planten. Smit Kwekerijen is dit weekend aanwezig en kan je helpen bij al je plantvragen en adviseren bij de aanschaf van de perfecte plant voor jouw interieur. Naast heel veel planten kun je ook de mooiste keramieke potten shoppen, is er een plantenquiz met leuke prijzen en kun je meedoen aan één van workshops Grow your plant! In de workshop leer je alle over de verzorging van je plant en ga je samen een plant stekken, die je uiteraard mee naar huis neemt! Meedoen?!

Meld je hier aan voor één van de workshopmomenten

 


Naast groene vingers ook een groen dak?

Meld je aan voor een adviesgesprek van GrunnDak

GrunnDak legt groene daken aan in Groningen en omstreken. Het idee is simpel: groen op het dak van jouw huis, garage of uitbouw. Het is goed voor het dak, het is goed voor Stad en Ommeland en zeker ook voor jou.  GrunnDak zorgt voor een duurzaam dak door in het ontwerp de sterkte van het dak, de kwaliteit van de te gebruiken materialen en beplanting leidend te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak, plan dan nu een afspraak in voor een adviesgesprek op zaterdag 5 of zondag 6 oktober in het Woonforum. Neem vooral ook foto’s mee van uw dak.

Geef hieronder jouw tijdsvoorkeur door, dan nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak vast te leggen. Let op: een tijd kan vol zijn, maar dan proberen we een andere tijd met je te plannen.

 

 


Onderhoudsadvies houten vloeren

De aanschaf van een nieuwe houten vloer begint met goed advies. De uitstraling komt natuurlijk op de eerste plaats. Met de juiste onderhoudsmiddelen blijft de uitstraling van je nieuwe/bestaande vloer optimaal. Vloerenspecialist Jurjen Swiers van Naturo Vloeren geeft een aantal tips & tricks voor een mooie houten vloer.