Woonaccessoires maken jouw interieur af

Woonaccessoires kunnen een enorme impact hebben op een ruimte. Het zijn de dingen die je inrichting persoonlijk maken en jouw individuele smaak reflecteren. De interieuradviseurs van Rofra Home hebben een top 5 woonaccessoires samengesteld die je interieur helemaal compleet maken.

Windlichten zijn net als kaarsen en waxinelichtjes een fantastische manier om extra sfeer in je interieur te brengen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er voor elk interieur een geschikt exemplaar te vinden is. Bovendien kun je met windlichten zowel binnen- als buitenruimtes verlichten.

Betrap je jezelf er regelmatig op dat je kleding laat rondslingeren? Liggen er kledingstukken op de bank, over de stoel en op de grond? Dan biedt een dressboy uitkomst! Dressboys zijn standaarden die gemaakt zijn om kleding overheen te hangen zodat ze niet kreuken. Functioneel, maar ook bijzonder stijlvol!

De aanwezigheid van een Boeddha zorgt voor een vredig en kalm effect in elk interieur. Zeker als je een druk en hectisch leven hebt is het belangrijk om een rustige energie in je huis te creëren. En daar zijn Boeddha frames en beeldjes bijzonder geschikt voor.

Drink je graag witte wijn of rosé? Dan is een wijnkoeler onmisbaar. Ten eerste natuurlijk omdat je daarmee je wijn op de juiste temperatuur kunt houden. Maar ook omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende stijlvolle designs die een prachtige aanvulling zijn op je interieur.

Dienbladen zijn altijd handig voor als er mensen op de koffie komen. Maar ze hebben ook een decoratieve functie. Afhankelijk van je interieurstijl en persoonlijke smaak kun je kiezen voor dienbladen van metaal, hout, natuursteen of rotan. Een mooi dienblad berg je vanzelfsprekend niet op in de kast! Je kunt er bijvoorbeeld grote stompkaarsen of vaasjes op zetten, of ze gebruiken voor glaswerk of fruit.