TVQ

Welkom bij TVQ
Televisies en toebehoren worden steeds meer online gekocht. Toch vinden veel mensen het fijn om producten in actie te zien in een echte winkel. Bij TVQ kan dat. Experts staan klaar met uitgebreid advies en demonstreren tv’s en speakers met plezier. Uniek in de winkel zijn de afgesloten luisterruimtes, waarvan er één volledig gevuld is met Sonos speakers.

OLED en QLED
TVQ is officieel dealer van de beste televisiemerken: LG, Panasonic, Samsung en Sony. De betere toestellen van deze merken worden gedemonstreerd in de winkel. Met name OLED en QLED tv’s zijn de laatste jaren in opkomst. De medewerkers van TVQ laten graag de meerwaarde van deze tv’s zien.

Audio
TVQ heeft de beschikking over het enige Sonos Experience Center in Noord-Nederland. In een afgesloten luisterruimte zijn alle Sonos speakers te beluisteren. In een tweede luisterruimte wordt afwisselend audio-apparatuur van andere merken gedemonstreerd. De nadruk ligt op geluidsoplossingen waarbij muziek draadloos gestreamd kan worden, via met name wifi en bluetooth.

Interieur
Een nieuwe televisie of luidspreker moet goed passen in een interieur. Daarom is de winkel stijlvol ingericht en is er ook een ruimte gemaakt voor diverse tv-meubels. De medewerkers zijn uiteraard op de hoogte van de beste manieren om beeld en geluid in te passen in een (nieuwbouw)woning. Gelukkig kan dat ook steeds beter. Televisies zijn bijvoorbeeld extreem plat en geluidskabels zijn bij veel audioapparatuur overbodig geworden.

Afhaalpunt
De winkel van TVQ is tevens een afhaalpunt voor de gelijknamige webshop. Tevens kunnen er online bestellingen afgehaald worden van Getloud.nl (koptelefoons), SoundStore.nl (audio) en PlatteTVdiscounter.nl.

TVQ – Woonforum
Peizerweg 72C
9727 AK Groningen
Tel: 085-3036136
info@tvq.nl

Over de grens

Tribal traveling Etnische, oosterse, tropische en grafische patronen blijven populair. In de ”werelds wonen” -trend van 2019 zien we veel kussens, plaids, vloerkleden en…