Thuis Nieuwbouwmakelaars

Ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouw- en verhuurwoningen
Thuis staat voor een gevoel van vertrouwen, veiligheid, gezelligheid, zekerheid, je op je gemak voelen, oftewel voor een sterke emotie. Een huis kopen is een hele emotionele beslissing die u, zeker in deze tijd, niet zomaar neemt. Wij willen u het vertrouwen geven dat nodig is om deze belangrijke beslissing wél te nemen. Het kopen van een huis gaat weer leuk worden!

Wij zijn ervaren specialisten op het gebied van nieuwbouwwoningen. Wij hebben altijd voor grote makelaarskantoren gewerkt, maar we vonden dat het tijd werd voor een nieuwe stijl. Gericht op de koper als klant. We hebben één missie. U zo goed mogelijk helpen! Samen met u speuren we naar het huis en de omgeving die het beste bij u past. Want dat is toch een vak apart!

Wij bemiddelen en wij adviseren u. Dat betekent, dat wij eerst goed naar u luisteren. Net zo vaak en net zo lang als u dat wilt. Daarom hebben wij geen kil, zakelijk kantoor meer. Bij ons wordt u ontvangen in een gezellige, huiselijke en inspirerende winkel. Samen met u drinken we een lekker kopje koffie aan onze gezellige stamtafel. Bij ons voelt u zich Thuis!

Ons kantoor zit niet in een drukke winkelstraat, maar juist midden tussen de woning-inrichters in het gezellige Vesta Woonforum. Hier ervaart u de ultieme woonbelevenis, van woning tot inrichting!
Benieuwd naar onze nieuwe stijl? Kom kennismaken, we ontmoeten u graag!

Met vriendelijke groet,
Dagmar Bolwijn en Obbe Gert Olthof