Rofra

Bij Rofra Home kunt u kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires. Wij snappen hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. U haalt met onze meubelen een stuk gezelligheid en comfort mee in huis. In onze collectie zijn onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels, verlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een salontafel van reclaimed railway sleeper of een op maat gemaakte kloostertafel te vinden. Al decennia lang zijn wij voorloper op het gebied van sfeer en gezelligheid.

Interieuradvies
Op zoek naar die ene bank en fauteuil? Laat je adviseren door onze interieur-componisten.
Wij adviseren graag bij het maken van de beste keuzes voor je interieur.
Rofra Home maakt samen met jou een plan van aanpak en vaak laten ze je versteld staan van de mogelijkheden. Kleur, maat, stijl en vormgeving, elke woonwens kan werkelijkheid worden in onze unieke woonwinkel. Daar waar alle meubelen in eigen beheer produceren en importeren zijn de mogelijkheden onbeperkt. Onze ervaren interieuradviseurs verwelkomen jou graag in een van onze filialen voor een gedegen en vrijblijvend advies.

Over de grens

Tribal traveling Etnische, oosterse, tropische en grafische patronen blijven populair. In de ”werelds wonen” -trend van 2019 zien we veel kussens, plaids, vloerkleden en…