Montèl

Met 30 winkels in Nederland is Montèl de grootste bankenspecialist van Nederland. In de Montèl winkels vind u alleen banken, fauteuils en salontafels naar eigen ontwerp. En elk design biedt u gegarandeerd de optimale balans tussen uitstraling, comfort en natuurlijk de prijs. U kunt elk bankontwerp bij Montèl volledig afstemmen op uw specifieke wensen. Van soort bekleding in één van de vele stof- of leersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte kunt u zelf bepalen.
Elke Montèl bank wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. De stoffen en lederkwaliteiten worden getest op slijtage en kleurbehoud. Vering en vulling zijn duurzaam en ondersteunen de ergonomie. Naden zijn prachting weggewerkt. Echt aan alles wordt zorg besteed.
Een exclusief Montèl zitmeubel is bovendien gegarandeerd het voordeligst qua prijs. Mocht u zo’n bank of fauteuil ergens anders goedkoper aantreffen, dan krijgt u uw Montèl zelfs helemaal GRATIS. Zo zeker zijn wij van onze zaak. Er is al een Montèl bank vanaf 499,-
Een nieuwe bank of fauteuil koopt u niet iedere dag. Daarom mag u van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van de aankoop in de winkel tot de bezorging bij u thuis. U krijgt dan ook op elk product CBW-garantie.
Daarnaast geniet u ook nog eens extra van 5 jaar garantie op de constructie!

Organische vormen

De natuur is de grootste inspiratiebron voor toepassing van organische vormen in het interieur. Het gebruik van natuurlijke ronde vormen kennen we al heel lang,…