Café Lent

In het Woonforum bevindt zich één van Gronings fraaiste en hedendaags ingerichte lunch- en netwerkcafé; Café Lent.
Een goede kop koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of de wekelijkse daghap op donderdag, bij Café Lent zit u goed!
Via onze eigen entree, naast de hoofdingang van Woonforum Vesta, komt u in een ruimte met vele gezichten en mogelijkheden.
Met op de lange wand een aantal stadssymbolen kunt u prettig zetelen onder de Martinitoren voor een formele of informele lunch. Heerlijk ontspannen op onze kleurrijke loungebank, waarop uitstekend gewerkt kan worden met uw laptop. Wij beschikken over een wireless system. Voor de avonden leent Café Lent zich als een unieke locatie voor partijen met onbegrensde mogelijkheden.

Catering
Tevens beschikt Café Lent over catering van uitstekende kwaliteit en een fantastische uitstraling die behoort tot één van de beste uit de stad Groningen.

Kookworkhops Groningen
En niet te vergeten onze kookworkshops met thema’s als Italië, Thailand, Korea of een land naar uw keuze! U zoekt een leuke activiteit voor vrienden, personeelsuitje, familie etc.? Kom dan naar onze kookworkshop. Het wordt ongetwijfeld uw leukste avondje uit dit jaar!

De openingstijden van Café Lent zijn
M: Gesloten
D: Gesloten
W: 10:30 – 17:30
D: 10:30 – 21:00
V: 10:30 – 17:30
Z: 10:30 – 17:00
Z: 12:00 – 17:00

Meer informatie vind je op www.cafelent.nl

Recept: Pompoenrisotto

Aan een mooie tafel wil je natuurlijk lekker eten. Café Lent heeft voor jou een smakelijk recept voor overheerlijke pompoen risotto samengesteld. Benodigdheden recept…