BadkamerXXL

BadkamerXXL heeft als doel meerwaarde bieden in de online badkamermarkt door gebruiksvriendelijkheid, service en concurrerende prijzen. BadkamerXXL heeft een showroom in het Vesta Woonforum Groningen. Deze winkel is efficiënt ingericht en van alle gemakken voorzien. Je kunt hier de producten zien en een goed advies krijgen, maar bijvoorbeeld ook je online bestelling afhalen.

Je kunt een keuze maken uit ruim 27.000 badkamer producten. Baden, douches, wastafels, badkamermeubels, kranen, toiletten , spiegels en meer. Je vindt bij BadkamerXXL bekende A merken zoals Villeroy & Boch, Duravit, Sphinx Serie, Grohe, Hansgrohe en meer.
Ook kun je bij er terecht voor het huismerk Blinq. Het huismerk Blinq is trendy, concurrerend en stijvol en daarnaast voldoet uiteraard aan de uiterst strenge selectiecriteria voor kwaliteit. Voor de bezorging maakt BadkamerXXL gebruik van een zeer ervaren en professioneel bedrijf. Dit bedrijf weet zorgvuldig om te gaan met o.a. breekbare goederen zoals sanitair. Zij zijn gespecialiseerd in het afleveren van badkamerproducten.