TVQ ruimt op! Hoge kortingen op TV & Audio

Fabrikanten als LG, Samsung en Sony introduceren in het begin van elk kalenderjaar nieuwe producten. Zo ook in 2019, want er zijn weer veel nieuwe televisies en audioproducten aangekondigd. Allemaal zijn ze voorzien van kleine of grotere technische verbeteringen. Zo’n nieuwe line-up biedt kansen voor koopjesjagers, want de oude modellen vliegen met hoge kortingen de deur uit. Bij TVQ in het Woonforum is dat niet anders.

Het kan altijd beter

Wanneer je kijkt naar de beste tv’s die nu verkrijgbaar zijn, dan denk je misschien dat er nauwelijks nog verbeteringen mogelijk zijn. Maar niets is minder waar. Op het gebied van resolutie, kleurweergave, smart-tv opties en geluid zijn de grenzen nog lang niet bereikt. Juist daarom presteren merken het elk jaar weer om nieuwe tv’s en speakers te lanceren. 2019 biedt wat dat betreft weer wat opmerkelijke innovaties. Het grootste nieuws was ongetwijfeld de oprolbare OLED tv die LG presenteerde. Na gebruik laat je het scherm met een druk op de knop verdwijnen in het tv-meubel. Op het gebied van audio verschijnen er steeds meer slimme speakers. Je kunt ze met de stem bedienen en speelt muziek af via wifi.

 

Uitverkoop bij TVQ

Wie niet altijd het allernieuwste hoeft te hebben kan nu zijn kans pakken. TVQ maakt ruimte voor de nieuwe producten, waardoor de modellen uit 2018 uitverkocht worden. Niet alleen gaat het dan om producten nieuw in de verpakking. Want ook de in de winkel gebruikte showmodellen zijn voor bijzonder scherpe prijzen op te halen. Het aanbod van showmodellen is natuurlijk wel beperkt, want van elk type is er echt maar één beschikbaar. Kom dus snel langs bij TVQ om te kijken wat er nog beschikbaar is. Natuurlijk staan we klaar met uitgebreid advies zodat je altijd de juiste keuze maakt. Je kunt ook alvast kijken op de outlet pagina van onze website, maar het complete aanbod en de scherpste prijzen vind je in de winkel.