Stijlvolle en slimme speakers passend in elk interieur

Al jaren staat Sonos eenzaam aan de top als het gaat om draadloze speakers voor in huis. Maar daar komt nu verandering in, want Harman Kardon heeft zijn Citation serie uitgebracht. Harman Kardon Citation bestaat uit verschillende, stijlvolle speakers die zijn uitgerust met Google Assistant spraakbesturing. En ze klinken ook nog eens heerlijk.

Sonos kopen? Ontdek de complete Sonos collectie bij TVQ Soundstore in het Woonforum

Draadloos luisteren

Als we het over draadloos hebben, zijn we eigenlijk niet helemaal eerlijk. Want elke luidspreker moet wel gewoon op een stopcontact aangesloten worden. Maar veel ingewikkelder gaat het ook niet worden. De Harman Kardon Citation speakers kunnen eenvoudig met het wifi thuisnetwerk verbonden worden. Een druk op de knop in apps als Spotify, TuneIn Radio en Google Play Music is vervolgens genoeg om muziek af te spelen. Het instellen van de speakers is simpel te realiseren met de gratis Google Home app, die beschikbaar is voor Android en iOS.

Design

 Natuurlijk moet iedereen zelf bepalen wat mooi is. Maar de meeste mensen zullen het er wel over eens zijn dat de Citation lijn bijzonder stijlvol is. Elk type speaker is bekleed met stof van de Deense fabrikant Kvadrat. Daarbij kan er gekozen worden uit donkergrijze (bijna zwart) of lichtgrijze varianten. Het stijlvolle jasje van Scandinavische stof maakt de Harman Kardon Citation lijn passend in ongeveer elk interieur.

Sonos kopen? Ontdek de complete Sonos collectie bij TVQ Soundstore in het Woonforum

Praat met je speaker

We staan aan de vooravond van een spraakbesturing revolutie. Oké, het is even wennen, maar steeds meer apparaten zijn met de stem aan te sturen. Zo ook de Harman Kardon Citation Speakers. De bekende Google Assistant spraakbesturing is ingebouwd. Zeg ‘Hey Google’ en je kunt vragen stellen of opdrachten geven aan je speaker. Verhoog bijvoorbeeld het volume of vraag muziek van je favoriete artiest aan. Je kunt zelfs andere smarthome apparaten bedienen, zoals je slimme verlichting.

Compleet aanbod

De Harman Kardon Citation serie bestaat uit speakers in diverse soorten en maten. De Citation One en Citation 100 zijn relatief kleine speakers, perfect voor in een kleinere ruimte. Voor wie een grotere ruimte met geluid wil vullen zijn er de Citation 300 en Citation 500. Voor het ultieme luisterplezier zijn er de Citation Towers. Dit zijn forse vloerstaanders die per twee stuks geleverd worden. Een garantie voor indrukwekkend stereogeluid. En ook voor televisiegeluid zijn er oplossingen. Koppel de Citation Bar aan je tv en breid eventueel uit met de Citation Subwoofer en draadloze Citation Surrounds. Zo ontstaat een 5.1 home cinema opstelling zonder gedoe met geluidskabels.

Sonos kopen? Ontdek de complete Sonos collectie bij TVQ Soundstore in het Woonforum

Winkel

In de winkel van Platte TV  demonstreren we je graag alle mogelijkheden van Harman Kardon Citation. We hebben alle producten in de winkel staan. Natuurlijk kunnen we ook alternatieven bieden, zoals Sonos en geluidssystemen van LG, Samsung en Sony.