Oktober woonmaand – ontdek de 5 woontrends

We gaan je deze oktober woonmaand volop inspireren met de nieuwste en mooiste woontrends. Daarnaast kun je de nieuwste editie van WOON! het magazine van Woonforum Groningen  afhalen. Of bestel hem online >

Oktober woonmaand met 5 woontrends

We hebben 5 van onze favoriete trends uitgelicht in het Woonforum en op de 1e etage van Vesta. Kom langs, ontdek en laat je inspireren en natuurlijk adviseren over deze en veel meer woontrends door de adviseurs van het Woonforum.

 

WORK/LIFE BALANCE
2020 is het jaar dat veel mensen ‘verplicht’ thuis gingen werken. In de toekomst gaan wellicht meer mensen een mix vinden tussen thuis werken en op kantoor. Wel is het belangrijk om thuis voor een goede werkplek te zorgen want je wil natuurlijk geen rug- of nekklachten ontwikkelen. Gelukkig zijn er voldoende
meubelen en mogelijkheden voor een perfecte werkplek aan huis. Bureaus en stoelen die in hoogte verstelbaar zijn, speciale balanskrukken waardoor je gedwongen wordt je houding regelmatig te veranderen. Alles voor een opgeruimde werkplek en werkbladen die je aan het einde van je werkdag eenvoudig inklapt waardoor de balans tussen werk en privé behouden blijft. Meer thuiswerkinspiratie vind je in de nieuwste WOON!
op pagina 24.

klik op onderstaande afbeeldingen om de galerij te openen

 

CLASSY
Dat gevoel dat je krijgt wanneer je een chique
hotel inloopt. Rijke materialen en glanzende stoffen in warme kleuren als okergeel, petrol en een vleugje goud. Stijlvolle en duurzame materialen als marmer en staal. Denk aan mooie taatsdeuren of een stalen douchewand met marmeren tegels. Verfijnde verlichting met veel glas, glans en sfeer. In een classy interieur kies je voor grote items zoals een heerlijke loveseat en een grote bank. Doordat er weinig tierlantijnen zijn straalt dit classy interieur veel warmte en rust uit.

 

DOWN TO EARTH
Een interieur dat dicht bij de natuur staat. De perfecte balans creëer je door de juiste mix van materialen en kleuren. Hout en stof voegen warmte toe aan je interieur, terwijl beton een koeler effect heeft. Combineer harde en zachte materialen. Voeg natuurlijke elementen toe als planten en rotan en kies aardse tinten.
Ook milieubewuste keuzes zijn steeds belangrijker bij het inrichten van een woning. Veel van onze merken zijn hier al flink mee bezig. Hierover lees je meer in de nieuwste WOON! op pagina 28 .

 

EVER GREENS
Tijdloze en duurzame meubelen.
Dit zijn de klassiekers die we al jaren in de interieur zien en ook altijd terug blijven komen in de moderne interieurs. Maar ook de klassiekers van de toekomst. Meubels en merken die meegaan met de noodzaak van schonere productiemethoden en gebruik van duurzamere materialen. Dat zijn onze Evergreens. De Gispen
meubelen van Dutch Originals bijvoorbeeld. De Gispen Classic 101 fauteuil werd al in 1931 ontworpen en is nog steeds mateloos populair.
Wanneer we kijken naar ‘groene’ ontwikkelingen moet de Prime bank van Gelderland genoemd worden. Deze bank is 100% recyclebaar.
Of wat dacht je van het eerste circulaire matras ter wereld, de Evolve van Auping.
Meer weten over duurzame merken en ontwikkelingen? Kijk dan op pagina 28 van de nieuwe WOON!