Oktober woonmaand met inspirerende activiteiten!

Woonforum inspiratie-daktenten

Yes, een nieuw woonseizoen is van start!  Kom deze maand naar het woonforum voor super veel wooninspiratie voor je huis. Of je nu gaat verbouwen, verhuizen of gewoon een restyling gaat doen, in het Woonforum vind je alles! Bovendien is er veel vernieuwing, nieuwe meubels, trends, kleuren en stoffen en de adviseurs kunnen niet wachten om alles met jou te delen!

We maken er een woonfeestje van met gezellige muziek, verwarmende cocktails en andere activiteiten voor jong en oud. Kom langs en laat je inspireren of maak direct een afspraak voor een adviesgesprek.

Agenda:

Zaterdag 20 oktober

Workshop schilderen voor kinderen door Galerie Art & Lef van 14:00 – 15:30 Meld je hier aan voor de workshop!

12:00 – 17:00 Cocktailbar
12:00 – 15:30 Cocktail Nuts: twee zingende rasartiesten op gitaar en contrabas met de bekende liedjes en humorvolle interactie. Ze spelen nummers van de jaren zestig tot nu, alles op hun eigen manier.
10:00 – 17:00 XXL kleurplaat voor de kids

Zondag 21 oktober

12:00 – 17:00 Heerlijke wijnen van Eetcafé Schuitendiep
12:00 – 17:00 Cocktailbar
10:00 – 17:00 XXL kleurplaat voor de kids

Zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober

mini kampeer en daktentshow in het Woonforum Campwerk Economy + Landrover iKamper Bernhard 8 mini kampeer- en daktentshow in het woonforum

Compact kamperen op 27 en 28 oktober in het Woonforum

Het Woonforum sluit de Woonmaand bijzonder af met een mini kampeer- en daktentenshow op 27 en 28 oktober. Want fijn wonen doe je niet alleen thuis, ook op vakantie wil je zo comfortabel mogelijk verblijven. Hoe kun je je de beperkte ruimte die je tijdens je reis onderweg hebt, zo optimaal mogelijk benutten? Op die vraag kun je van de kampeerwereld leuke en handige dingen leren.

Eén oplossing is de daktent. Deze bestaan al langer, maar ze worden steeds populairder. Met een daktent op je auto rijd je zo op vrijdagmiddag de natuur in en is je minivakantie begonnen. Het eerste daktentfestival vond dit jaar plaats in Schipborg en na een succesvolle kampeer- en caravan jaarbeurs begin oktober kun je wel zeggen dat kamperen ‘hot’ is.

Wat is er te zien tijdens deze mini kampeer- en daktentenshow in het Woonforum:

  • 2-persoons vouwwagen Campwerk Economy
  • offroad tenttrailer Campwerk Economy
  • daktent Campwerk Adventure 140
  • daktent voor het hele gezin iKamper Sky4x
  • Procamp Escape minicaravan met een Campwerk daktent
  • Oude brandweerwagen omgebouwd tot kamper

De minicaravan, tenttrailers en daktenten zijn compleet met auto’s van BMW en MINI Martinistad te bewonderen, zo is er onder andere de stoere MINI Countryman te zien.

Je kunt dit weekend terecht voor al je vragen over compact kamperen. Past zo’n daktent op mijn auto bijvoorbeeld, of kan mijn auto wel een caravan trekken? Het Woonforum trakteert je ook nog op een heerlijke drankje bij de cocktailbar. Plan je vakantie maar vast in voor komende zomer!

Daarnaast:
zaterdag 12:00 – 16:00 Cocktail Nuts: twee zingende rasartiesten op gitaar en contrabas met de bekende liedjes en humorvolle interactie. Ze spelen nummers van de jaren zestig tot nu, alles op hun eigen manier.
beide dagen:  XXL kleurplaat voor de kids