Lentekriebels bij het Woonforum

Het voorjaar staat weer voor de deur en dat is toch wel een moment waar we met zijn allen vaak lang naar uit hebben gekeken. Meer groen in de omgeving, vogels die fluiten en vooral niet te vergeten de zon die weer meer gaat schijnen. En natuurlijk de kriebels om deze vrolijkheid ook naar binnen te brengen. Daarom hebben we in de maand april verschillende activiteiten in het Woonforum georganiseerd. In verschillende weekenden van april kun je genieten van een prachtige expositie, informatie over groene daken, de nieuwste planten voor in je huis en antwoord op al je plantvragen en niet te vergeten, dé nieuwste editie WOON! is verkrijgbaar.

Nieuwste editie WOON!

30 maart komt editie nummer 12 uit van ons eigen magazine WOON!. Je kunt de nieuwste editie van het magazine in het Woonforum Groningen afhalen. Of vraag het magazine hier online aan en laat hem thuis bezorgen.

Smit Kwekerij

Planten mogen niet ontbreken in een mooi interieur en daarom staat het atrium aankomende 23 april bol van de groene planten. Smit Kwekerijen is 23 april aanwezig en kan je helpen bij al je plantvragen en adviseren over de aanschaf van de perfecte plant voor jouw interieur. Ook zijn ze nieuwsgierig naar jouw mening over de nieuwste producten. Naast planten kun je ook de mooiste keramieken potten shoppen.

Grunndak

GrunnDak legt groene daken aan in Groningen en omstreken. Het idee is simpel: groen op het dak van jouw huis, garage of uitbouw. Het is goed voor het dak, het is goed voor Stad en Ommeland en zeker ook voor jou.  GrunnDak zorgt voor een duurzaam dak door in het ontwerp de sterkte van het dak, de kwaliteit van de te gebruiken materialen en beplanting leidend te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak, kom dan langs bij het woonforum op 16,18,23 & 24 april in het Woonforum en laat je inspireren. Tip: neem vooral ook foto’s mee van uw dak.

Leaves/Alfred Oosterman

Alfred Oosterman is een Groningse fotograaf met passie voor zijn vak. Door zijn professionaliteit en kalmte weet hij onderwerpen met detail in beeld te brengen. Tijdens de expositie in het woonforum zijn de foto’s die hij heeft gemaakt van het LEAVES Natural Projects te bewonderen. Een prachtige creatie dat op een bijzondere manier in beeld is gebracht. Maar niet alleen het werk van Alfred Oosterman zal te bewonderen zijn. Ook de prachtige kunstwerken van het project zijn in het echt te bewonderen. Lees in deze blog alvast meer over dit bijzondere project.

Wil je Alfred Oosterman graag ontmoeten? Dat kan! 9&10, 18 (tweede paasdag), 23&24 april tussen 13:00 en 16:00 uur is Alfred Oosterman zelf ook aanwezig bij de expositie in het atrium van het Woonforum. Ook Ben Clevers van het LEAVES Natural Projects is tweede paasdag aanwezig!