Wij zijn open | lees onze maatregelen

Voel je van harte welkom.

WINKELS IN HET WOONFORUM ZIJN OPEN EN WE PROBEREN ALLE BEZORGINGEN VOLGENS PLANNING TE LATEN VERLOPEN!

NADAT DE REGERING IN SAMENWERKING MET RIVM DE RICHTLIJNEN ROND HET CORONAVIRUS HEEFT AANGESCHERPT, ZIJN ONDERSTAANDE MAATREGELEN GETROFFEN VOOR ALLE MEDEWERKERS EN KLANTEN VAN WOONFORUM.

Onze winkels zijn open tijdens onze reguliere openingstijden, zolang dit mogelijk en toegestaan is volgens de richtlijnen van het RIVM. Als logisch gevolg hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen:

  • We schudden geen handen
  • Houden gepaste afstand
  • Bieden desinfecterende handgels aan
  • We voeren regelmatig extra schoonmaakrondes uit
  • Indoor Speelparadijs Monkeytown opent weer op 2 juni -> kijk op https://www.monkeytown.eu/groningen voor belangrijke info.
  • Café Lent is weer open vanaf 1 juni kijk op www.cafelent.nl voor info

Voorop staat dat iedereen zich welkom voelt in het Woonforum en onbezorgd kan winkelen. Bij ziekteverschijnselen blijven onze medewerkers uiteraard thuis. Wij gaan ervan uit dat ook u als bezoeker let op uw eigen gezondheid en daarin uw verantwoordelijkheid neemt.

CONTACT

Telefonisch zijn we wellicht wat minder goed bereikbaar, doordat diverse collega’s nu uit voorzorg vanuit huis werken. Tot nader bericht zijn alle winkels doorgaans beter bereikbaar via het volgende e-mailadres:

info@woonforum.com

BEZORGING & SERVICE

Heeft u vragen over uw bezorgen of aangepaste levertijden? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel. Wanneer u zelf verkoudheidsklachten of griepverschijnselen heeft, willen we u met klem vragen om contact met de desbetreffende winkel op te nemen.

Wilt u zelf een geplande bezorging wijzigen? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel of verkoopadviseur.

Mochten de richtlijnen vanuit de overheid of het RIVM wijzigen, dan zullen wij direct onze werkzaamheden hierop aanpassen.

WE VERWELKOMEN U GRAAG VOOR WOONINSPIRATIE & INTERIEURADVIES!

Hartelijk dank voor uw begrip.