De bank van Ginette

Sinds 1 december wonen Ginette, haar man Lammert en hun zoon Thijmen in de nieuwbouwwijk Harener Holt in Haren. Omdat de woning casco werd opgeleverd moest alles in de woning worden aangepakt. De vloer, de keuken en natuurlijk de woonkamer. Voor interieuradvies wonnen Ginette en haar man informatie in bij Vesta en werden ze geïnformeerd over een nieuwe bank in de woonkamer.

Het was direct duidelijk dat het de Edmond zou worden, een bank voor de hele familie die perfect past in de nieuwe woonkamer. ‘Wij hebben ons nieuwe huis gekocht via Thuis nieuwbouwmakelaars in het Woonforum en kregen een gratis stylingadvies cadeau. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt en contact gehad met interieuradviseur Aukje van Stijl 7.

Met haar hebben we in eerste instantie gekeken naar de kleuren in ons huis, maar later kwam daar ook het idee bij om een nieuwe bank uit te zoeken. Dat was niet onze bedoeling, maar we wisten eigenlijk wel dat ‘ie aan vervanging toe was.

Toen we, met het interieuradvies op zak, vervolgens weer bij het Woonforum waren en deze bank tegenkwamen zei mijn man meteen heel enthousiast: “Die bank, die wordt het”. Wel leek de bank aan de grote kant voor onze nieuwe woonkamer. Gelukkig was hij ook in een kleiner formaat leverbaar en daarmee perfect voor ons.’

ZITTEN, LIGGEN EN HANGEN

‘Dat zit ‘m niet alleen in de vorm van de hoekopstelling en lounge gedeelte, maar het is ook een meubel dat past bij de wensen die we hadden voor een nieuwe bank: een bank waar met z’n allen ruim op kunnen zitten en waarbij we niet hoeven te vechten om een plekje. En dat bewijst de Edmond zeker.

We kunnen er heerlijk op zitten, liggen en hangen met genoeg zitplaatsen, ook als er bezoek is. Daarbij is de kleur ook erg goed. Zeker in combinatie met de iets verwassen canvaslook van Edmond bank. De bank past heel mooi bij de rest van de meubelen in de woonkamer. Zo hebben we een vloerkleed waar de groene kleur in terugkomt en het behang heeft ook wel iets groenigs in zich. De woonkamer vormt met de bank nu echt één mooi geheel en daar zijn we heel erg blij mee!’

Ontvang onze nieuwsbrief

gratis
magazine

WOON! 15