TVQ & SoundStore | Beleef beeld & geluid

Multiroom audio streaming is hot. Ervaar het gemak van draadloze luidspreker door het hele huis. Luister je favoriete afspeellijsten en artiesten in elke leefruimte met behulp van wifi of bluetooth connectiviteit. Zonder wirwar van kabels! Stream muziek via je smartphone of tablet met streamingdiensten als Spotify, SoundCloud en Deezer. De innovatieve multiroom technologie introduceert nieuwe bedieningsmogelijkheden, applicaties en natuurlijk prachtige ontwerpen.

Ook in 2018 worden er steeds meer online aankopen gedaan op het gebied van elektronica. Toch gaat de voorkeur van home cinema liefhebbers vaak genoeg uit naar het zien, horen, voelen en meemaken van producten. Een online recensie is waardevol, maar zegt niets over jouw persoonlijke ervaring of beleving van een product. In de showroom van TVQ kan je dit live beoordelen. Hier staat altijd een ultiem belevingsconcept met beeld en geluid klaar in drie verschillende luisterruimtes.

Audio, TV & accessoires

SoundStore focust zich op innovaties als multiroom audio. TVQ maakt je home entertainment ervaring compleet met high-end TV’s en optionele accessoires. Beide concepten voeren hoogwaardige producten van topmerken als Sonos, HEOS, Sony, LG en Samsung. Ontdek alle innovatieve features en baanbrekende technieken bij TVQ en stel je eigen home cinema samen.

[devvn_ihotspot id=”1078″]

Audiovisueel interieur

Iedereen wil de hoogst mogelijke kwaliteit beeld en geluid in huis. Maar het oog wil ook wat. Ontwerp speelt tegenwoordig een steeds belangrijkere rol als het gaat om home entertainment. Bij het uitkiezen van audiovisuele apparatuur wordt  steeds meer gedacht aan stijl en design. In onze showroom van ruim 300m² staan uiteenlopende modellijnen gepresenteerd om bezoekers te inspireren. Naast drie stijlvolle luisterruimtes is er ook de Sound ’Bar’, waar u heerlijk ontspannen kan kijken en luisteren onder het genot van een drankje.

Beleving & begeleiding

Vanaf het moment dat bezoekers de showroom betreden krijgt men begeleiding en advies door onze audiovisuele specialisten. Zij vertellen vol enthousiasme over de nieuwste innovaties en geven een passend advies. Daarnaast verzorgen TVQ en SoundStore speciale demo-dagen. Bezoekers krijgen uitgebreide demonstraties en kunnen uitvoering vragen stellen of testen. Uiteraard profiteert men tijdens de demo-dagen van unieke en exclusieve aanbiedingen.