Een basic interieur

Maak jouw basic woonstijl compleet met de luxaflex twist rolgordijnen, verkrijgbaar bij Vesta in het Woonforum Groningen.

Een Basic-interieur is een fris en licht interieur zonder poespas, franjes en tierlantijnen. Basic is letterlijk vertaald “basis”. Waar bij andere woonstijlen de basis wordt aangevuld met kleuren, patronen of opvallende accessoires, blijft het bij deze woonstijl bij de basis van het interieur. Een basic interieur straalt rust uit, maar is zeker niet saai. Er wordt gebruik gemaakt van wit-, grijs- en natuurtinten. Materialen zoals hout, beton en linnen worden veel toegepast en er worden duidelijke vormen en rechte lijnen gebruikt om de ingetogen sfeer te behouden.

 

 

Bij een basic woonstijl wordt weinig gebruik gemaakt van accessoires. Er worden geen dessins, strepen of grafische prints toegepast, maar effen prints en materialen zoals porselein en aardewerk. Om de sfeer in een basic-interieur te behouden worden de statements gemaakt door een bank te kiezen met een losse hoes, verschillende witte lampen boven de eettafel op verschillende hoogtes te hangen of door een klein groepje met accessoires op de keukenblad te plaatsen. Durf ook vakken of planken in de (boeken)kast leeg te laten voor een rustige uitstraling. Een interieur wordt persoonlijk door jouw favoriete spreuk of songtekst op een met schoolbord geverfde muur te schrijven.