2e Paasdag open met feestelijke Paasactiviteiten

woonforum 2e paasdag open

2e Paasdag is het Woonforum open van 12:00 – 17:00

Op Zaterdag en 2e Paasdag hebben we allerlei zomerse activiteiten. Met dit heerlijke weer denk je misschien al snel aan vakantie en lekker barbecueën… Nou wij ook!

Daarom hebben we samen met Campwerk en Peugeot Nefkens weer een compact kamperen demonstratie in het atrium. Wat kun je hier zien en doen?

De CAMPWERK Economy tenttrailer met Peugeot 307 ervoor. En de Procamp Escape minicaravan met de splinternieuwe Peugeot Rifter. Op het dak de iKamper Skycamp. Er zijn demonstraties van opzetten van de iKamper Skycamp daktent en het opzetten van de tenttrailer. Dit laatste mag je ook zelf doen!

Naast dit kampeerspektakel wordt er heerlijk gebarbecued op de Big Green Egg BBQ door Gangmaker. Je mag hier ook zeker komen proeven!

Swoolish garage zorgt voor de muzikale ondersteuning. De Dj draait vanaf een vintage Vespa scooter zoete rock’n roll, boogie on-fifties plaatjes

Daarnaast wordt er op zaterdag live geschildert door Galerie Art & Lef, delen de lentemeisjes op 2e Paasdag paaseitjes uit en is er bij Water & Vuur een demonstratie van Waterontharders.

Bij Monkey Town kun je Paaseieren komen zoeken!