Vesta

logo-vesta

Vesta
Peizerweg 74
9727 AK Groningen
Tel: +31 (0)50 - 520 4280
E-mail: info@vesta.nl
www.vesta.nl

facebook-woonforum twitter-woonforum instagram-woonforum pinterest-woonforum

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag* 12.00 - 17.00 uur
*m.u.v. de maanden juli en augustus

Woonwinkel boordevol interieur inspiratie

Al meer dan 80 jaar kun je bij Vesta terecht voor de complete inrichting van je woning. Van stoffering tot het inrichten van jouw huis en zelfs voor de aankleding, het afstylen met de mooiste woonaccessoires kun je bij ons terecht.

Woonstijl afdelingen

We werken bij Vesta met verschillende afdelingen. Hierdoor houden we rekening met iedere woonstijl en hebben we de beste selectie meubelen voor jou uitgezocht. Om je nog meer wooninspiratie te geven is de winkel ingedeeld in stijlkamers. En om het plaatje helemaal compleet te maken kun je met jouw favoriete woonstijl terecht op jouw eigen afdeling. We hebben maar liefst zes verschillende afdelingen: 

  • 4X STOER - Begane grond
  • Woonaccessoireshop - Begane grond
  • Design - 1e verdieping
  • Stijl 7 - 2e verdieping
  • Woningtextiel - 2e verdieping
  • Slapen - 2e verdieping

Hou je van een stoere woonstijl bezoek dan 4X STOER. Zo ga je voor de echte designmeubelen naar de Design afdeling en hebben we bij Stijl 7 wel zeven verschillende woonstijlen op één afdeling. Weet je niet precies welke woonstijl er bij je past of combineer je liever woonstijlen? We helpen je graag bij het vinden van de passende meubelen. Onze adviseurs weten precies wat er in de winkel staat en wat er allemaal mogelijk is per meubelstuk. Zij gaan daarom ook graag samen met jouw je zoektocht naar jouw droominterieur aan.

Interieuradvies

Wil je graag advies bij het inrichten van je woning? Geen probleem, daar zijn we voor! Onze interieuradviseurs helpen je graag tijdens je bezoek aan de winkel. Met interieuradviseurs, kleurenspecialisten en binnenhuisarchitecten in huis brengen we jouw stijl graag samen met jouw woonwensen voor je (nieuwe) woning. Maak online vast een afspraak, neem je plattegronden en foto's mee en laat je verrassen door het advies van onze interieuradviseurs. 

Wandel gerust rond door onze woonwinkel, doe ideeën op en neem een lekker bakje koffie (thee of fris) in onze koffiebar. Blader daar ons WOON magazine ook eens door, deze mag je ook meenemen naar huis zodat je hem daar nog een rustig door kan doorbladeren. Kun je niet genoeg wooninspiratie krijgen? Lees onze woonblogs op vesta.nl en schrijf jij je in voor onze nieuwsbrief dan ben je de eerste die de laatste nieuwtjes, acties en inspiratie ontvangt.