Stijl 7

logo-stijl7

Stijl 7 - Vesta
Peizerweg 74
9727 AK Groningen
Tel: +31 (0)50 - 5204280
E-mail: info@vesta.nl
www.vesta.nl/stijl7

facebook-woonforum instagram-woonforum pinterest-woonforum

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag* 12.00 - 17.00 uur
*m.u.v. de maanden juli en augustus

Stijl 7

Stijl 7 is één van de nieuwste aanwinsten in het Vesta Woonforum Groningen. De naam geeft al aan dat deze shop straks 7 verschillende trendy woonstijlen zal vertegenwoordigen, waaronder: Scandinavisch, Etnic chique, City chique, Down to earth en Basic.

We omschrijven 3 van de stijlen die er te vinden zijn:

In een Scandinavisch interieur wordt veel gebruik gemaakt van de kleuren beige, grijs, wit en andere zachte kleuren. Houten details zijn een echte musthave en je vindt er vaak wat groen in de vorm van planten of bloemen. Een beetje warmte voeg je toe met zachte kussens en dierenhuidjes. Een grafisch printje in zachte pasteltinten past hier ook prima.

De City Chic stijl is geïnspireerd op de stijl en inrichting van penthouses in grote steden zoals New York. De stijl is klassiek met veel glanzende meubels. Dierenprints en grafische patronen afgewisseld met rustige kleuren en zachte stoffen zijn de basis voor een City Chic interieur.

Een Basic interieur is een interieur dat veel rust uitstraalt, maar zeker niet saai is. Met materialen als naturel hout, natuursteen en linnen in matte vergrijsde kleuren creëer je een ingetogen sfeer. Vormen zijn straks, recht en rustig. Ook in deze woonstijl doen groene planten het goed.

De collectie heeft alles voor je interieur, van vloerkleden tot meubelen en van accessoires tot verlichting. Met merken als HAY, Coming Lifestyle, Fest Amsterdam, Woood, Woud, vtwonen, Stapelgoed en it’s about RoMi zal iedere interieur junkie hier helemaal blij van worden. Voel jij je helemaal aangesproken door één van deze woonstijlen of hippe meubelmerken dan moet je zeker eens langs bij stijl 7 op de 2e etage bij Vesta.