Rofra Home

logo Rofra Home CMYK

 

Rofra Home - Woonforum
Peizerweg 72
9727 AK Groningen
Tel: +31 (0)50 - 360 1064
E-mail: mbg@rofrahome.nl
www.rofrahome.nl

leeg

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag* 12.00 - 17.00 uur
*m.u.v. de maanden juli en augustus

Living In Style

Rofra Home heeft een eigen kijk op beleving en sfeer. De Rofra Home collectie bestaat uit unieke meubelen die een verfrissende aanvulling zijn op elk interieur, maar zijn onderling ook uitstekend combineerbaar. Vanuit deze gedachte zijn wij al dertig jaar bezig met het ontwerpen, inkopen en produceren van de meest uiteenlopende meubels en bijbehorende accessoires. Bij Rofra Home vindt u geen “programma’s”, ieder meubelstuk vertelt een eigen verhaal en kan eventueel naar uw wens worden aangepast. In onze eigen spuiterij bijvoorbeeld hebben we de beschikking over elke RAL kleur en vele soorten beits om elk meubelstuk een geheel eigen ‘finishing touch’ te geven.

Laat u inspireren!

Doordat Rofra Home iedere schakel in de keten van het ontwerp tot het plaatsen van het meubel bij u thuis zelf invult staan wij garant voor een snelle levering, kwaliteit en service. Dit maakt het mogelijk altijd direct in te spelen op nieuwe trends. Sterker nog: vaak zet Rofra Home de trend. Naast die nieuwe meubelen die constant aan de collectie worden toegevoegd zijn er ook items die al jaren in de collectie zijn. Doordat de collectie zo tijdloos is zijn de nieuwe en bestaande items perfect te combineren. Welke combinatie u ook kiest het resultaat is altijd bijzonder sfeervol, typisch Rofra Home. Elk meubelstuk is een item op zich en toch perfect combineerbaar met alle andere woonproducten. Laat u inspireren!

Interieuradvies

Rofra Home adviseert graag bij het maken van de beste keuzes voor je interieur. Het creëren van een sfeervol en persoonlijk interieur roept vaak veel vragen op. Ben je zoek naar die ene bank en fauteuil of is de muur van je woonkamer dringend op zoek naar een nieuwe kast? Laat je adviseren door onze interieur-componisten.

Zij maken samen met jou een plan van aanpak en vaak laten ze je versteld staan van de mogelijkheden. Daar wij alle meubelen in eigen beheer produceren en importeren zijn de mogelijkheden onbeperkt. Kleur, maat, stijl en vormgeving, elke woonwens kan gerealiseerd worden in onze unieke woonwinkel. Onze ervaren interieuradviseurs verwelkomen jou graag in een van onze filialen voor een gedegen en vrijblijvend advies.