Nieuwenhuis keukens

logo-nieuwenhuis

Nieuwenhuis Keukens - Woonforum
Peizerweg 80
9727 AK Groningen
Tel: +31 (0)50 - 526 1320
groningen@nieuwenhuiskeukens.nl
www.nieuwenhuiskeukens.nl

facebook-woonforum

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag* 12.00 - 17.00 uur
*m.u.v. de maanden juli en augustus

Ontdek de beste keukenwinkel van Groningen

Nieuwenhuis Keukens is al 40 jaar dé keukenspecialist van het Noorden. In 1972 opende we onze eerste vestiging in Deventer. Inmiddels zijn er maar liefst vijf ruime en inspirerende keukenwinkels in Groningen, Meppel, Deventer, Heerenveen en Assen.

Grote collectie keukens en apparatuur

Wat uw keuken- of kookwensen ook zijn, bij Nieuwenhuis Keukens slaagt u altijd. Wij hebben een uitgebreid assortiment in keukens, in alle stijlen, opstellingen en prijsklassen. Laat u verrassen door onze huiscollectie Nieuwenhuis Selekt: fraaie, trendy en stijlvolle keukens tegen een scherpe prijs. Onze Selekt keukens zijn verkrijgbaar in vele stijlen en opstellingen, hoogwaardig afgewerkt en leverbaar in diverse materialen, kleuren en vormen. Nieuwenhuis Keukens levert al haar keukens met inbouwapparatuur van toonaangevende merken zoals ATAG, Bauknecht, Miele en Whirlpool.

Exclusieve SieMatic dealer

Nieuwenhuis Keukens is dé SieMatic dealer van het Noorden. De hoogwaardige keukens van SieMatic zijn met liefde voor detail gemaakt. Dat ervaart u aan zowel de buiten- als binnenkant. Ontdek nieuwe speelruimte voor al uw (keuken) ideeën. Met de bijzondere mogelijkheden die SieMatic biedt, creëert u uw keuken volledig naar uw persoonlijke smaak: urban, pure of classic.

Ervaar Nieuwenhuis Keukens

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken? Kom langs in onze winkel in Vesta Woonforum en creëer samen met onze adviseurs uw ideale keuken. Ook kunt u eenvoudig online een afspraak maken wanneer het u uitkomt, zelfs buiten de reguliere openingstijden. En maakt u nu online een afspraak? Dan maakt u automatisch kans op een Opel Adam*

*vraag naar de voorwaarden in de winkel.